Bundlaget i akvariet

Hvilken type bundlag til akvariet

Bundlaget er det du lægger i bunden af akvariet,det består somregel af grus eller sand i forskellige kornstørrelser eller beriget bundlag specielt udviklet til til akvarieplanter.

 

Bundlag til Malawi og Tanganyika Cichlider

Hvis du eks. har Malawi eller Tanganyika Cichlider er det flot med cichlidesand, det er tilpas fint til at fiskene kan grave og søge føde i bundlaget.

Beriget bundlag til planteakvarier

Hvis du gerne vil have et flot og frodigt planteakvarium kan det være godt at bruge beriget bundlag fra eks. Tropica eller Oliver Knott. Det beriget bundlag giver dine akvarieplanter den bedste start i akvariet da der er alle de næringstoffer som de har behov for i deres nye omgivelser.

Alm. akvariegrus

Hvis du ønske et ganske alm. bundlag til dit akvarium skal du tænke fisk ind, det er vigtig at bundlaget passer til den type fisk du gerne vil have, vil du have et ganske alm. akvarium med eks. corydoras også kendt som pansermaller, er det vigtig at det er fint bundlag du bruger,da de går og roder i bunden,er bundlaget for groft ødelægges deres skægtråde. i det hele tager er det bedst med fint bund, da de fleste fisk går og småroder efter føde i bunden hele dagen eller grave ud til huler og skjul.

Gode produkter fra akvariebutikken.dk - Se flere på www.akvariebutikken.dk

Akvariebutikker.dk er ejet og drevet at Cichlide Centret ApS.