Filter til akvarier

Du kan ikke holde dine fisk sunde uden at have en god vandkvalitet og det at få en god vandkvalitet kræver et godt filter samt regelmæssig vandskift. Der er forskellige filterløsninger at vælger i mellem.

 

Udvendige akvariefilter

Udvendige akvariefilter er større end indvendige filter og kan rumme meget filtermaterialer, i dag er de udvendige akvariefilter delt ind i kurve i selve filterspanden, det giver muligheder for at udskiftet materialer og filterer over forskellige former for filtermedie, eks. tørv og aktivkul.

Der er en del forskellige mærker på marked, nogle af de bedste og mest driftsikre er Eheim som har lavet akvariefilter i over 50 år, der er Fluval som også har være med i mange år, fælles for dem begge er at det er muligt at få reservedele, selv hvis modellen er udgået for flere år siden.

 

Indvendige akvariefilter

Indvendige akvariefilter egner sig bedst til små akvarier og akvarier op til max. 325 liter, ulempen ved indvendige filter er den begrænset filtervolume hvilket gør at der skal renses filtermaterialer ofte,de fylder ofte op i akvarier, men når det er sagt er det også en god løsning til de mindre akvarier, der er forskellige mærker på marked. Eheim har en hel del at vælge i mellem. Tunze comline er et godt valg til de lidt større akvarier. Fluval u-serien er også et godt bud på gode indvendige akvariefilter.

Gode produkter fra akvariebutikken.dk - Se flere på www.akvariebutikken.dk

Akvariebutikker.dk er ejet og drevet at Cichlide Centret ApS.