Kom godt igang med dit akvarium

At have et akvarium er en fascinerende hobby.

Dit nye akvarium

Opstart af akvarium, tager tid.

Når du har valgt dit akvarium er der er lang række grundlæggende ting der skal tages stilling til og der er tilbehør der skal købes. Du kan læse mere om de enkelte produkter/processer ved at klikke på katagorierne i højre side.

Tålmodighed.

Noget du ikke kan købe dig til er tålmodighed, det kræves hvis du skal godt fra start. Du skal regne med at det tager min. 2 uger før hele bakteriekoloniseringen er ordentlig oppe i gear og klar til at modtage akvariefisk. Det er desværre ikke nok bare at hælde vand i balje, hælde div. tryllevæsker i og derefter fisk, der skal testen for nitrit, det er det vigtigeste i hele processen.

I tvivl.

Er du i tvivl, så spørg i en akvariebutik hvor du føler de har styr på det og du føler dig godt modtaget, det gør bestemt intet at de har akvaristik som kerneområde, så kan du finde en akvariebutik som har det, er det bare at kontakte dem, eller endnu bedre, tage ned til dem, få en snak, hør om de forskellige filter, snak fodring, lys, opbygning, dekoration til akvariet. 

Det er desværre ikke nok at der er et hjørne i en megastore med lidt til akvarier og ingen fisk. En rigtig akvariebutik skal have masser af akvarieudstyr og akvarier med fisk i.

 

Gode produkter fra akvariebutikken.dk - Se flere på www.akvariebutikken.dk

Akvariebutikker.dk er ejet og drevet at Cichlide Centret ApS.